Contactati-ne pentru solictari0372 72 94 92

Despre noi

Despre noi

Echipa Flexello

FLEXELLO S.R.L. este o societate coordonată de către o echipa tânăra, dinamică şi flexibilă având ca obiectiv întâmpinarea cu profesionalism a cerinţelor şi necesităţilor dumneavoastră, propunându-vă o gamă largă de răşini termoreactive şi termorigide, produse de către ELANTAS Europe, membră a grupului internaţional ALTANA.

FLEXELLO S.R.L. distribuie şi comecializează răşini cu o foarte bună prestanţă pentru industria electronică, omologate de cele mai prestigioase institute independente, pentru aplicaţii de înaltă, medie şi joasă tensiune. Gama de produse cuprinde rășini epoxidice cu intărire la cald şi la rece, rășini poliuretanice, polibutadinice şi siliconi având un spectru larg de caracteristici mecanice, termo-mecanice, dielectrice şi ignifuge. Produsele sunt corespunzătoare standardelor UL VO, V1 şi HB şi atestate UL component – System Components, Electrical Insulation.

De asemenea, oferta noastră cuprinde și adezivi structurali cu întărire rapidă creați special pentru diversele aplicaţii în asamblarea de componente metalice, plastice şi materiale compozite, adezivi termorezistenți cu durabilitate ridicată pentru aplicații în electronică.
Transabilitatea loturilor de producție la produse este de 5 ani.

Se oferă consiliere tehnică în alegerea și utilizarea produselor cu asistență de la producător.
Livrăm oriunde in țară.

In oferta noastră sunt disponibile rășini pentru laminare, vidare cu sac, înfășurare filamentară, turnare prin transfer.

Adresa

Str. Aristide Demetriade nr. 1/3,
300088 Timisoara

Contact

flexello.daniela@yahoo.com
0372 72 94 92